Feeds:
Posts
Comments

Archive for March, 2010

setelah bertahun tak pernah beli camera.. akhirnya aku beli camera jugak..

tapi camera digital biasa ja la.. Canon Ixus 120is.. test test berkenan plak.. 1050 ja rega dia.. campur 8GB card jadik 1118 inggit…

sekarang penuh la gambor anak anak aku..

Cth aku amik gambor permandangan dari Balkoni umah aku..

huhuhu

Read Full Post »

yesterday jumpa schoolmate lama, nudin, dah jual insurance dia sekarang… dah lepak punya lama.. terpikir gak nak amik insurance tapi belum jumpa plak yang berkenan..yang penting.. cover whole family..

personal requirement

1. Family medical & hospitalization package (semua orang sekali)
2. tak perlu banyak (MAX 50K)

so.. arini nak surf around carik plan yang bagus…

aku pon sebenarnya berminat nak jual jual insurance ni.. tapi kalau diri sendiri pon takleh nak convince, camna nak convince orang suruh beli

 

😀

 

Read Full Post »