Feeds:
Posts
Comments

Archive for April, 2005

tanak tulis banyak.. nak letak gambor jer banyak.. huhuhu

myself

ukiee..
nak ulasan nenanti buat..
nanti aku post gambor aku tunang plak..
1 may tunang..
:p

My last day at Gerbang Perdana…

(more…)

Read Full Post »

dah dapat suratt

ari nie dapat dah surat… surat penerimaan perletakan jawatan (susah nak nyebut)..

my last day here would be 30/4..

akhirnyer dah nak abih dah notis aku kat sini..

banyak pengalaman aku kat sini..

banyak kenangan aku kat sini..

banyak gak kawan kawan yang dapat..

apa apa pun..

aku tetap ada kat area sini..

ala.. kalau diorang nak ajak men bola lagi pon boleh..

call jerk.. sah sah aku datang..

2 minggu lagi nampaknyer..

nak start keje baru..

nak start opis baru..

semoga kawan kawan aku kat sini dimurahkan rezeki…

selamat berjaya utk aku dan sesapa yang baca..

dah dapat suratt

(more…)

Read Full Post »

yahoooo!!!

umah ku dah ada interneetttttt!!!

jaring wireless.. keskeskes

yahoooo!!!

(more…)

Read Full Post »